>

Monday, 10 June 2013

{Cute little dress}

Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin {täällä} niin omistan ompelukoneen mutta en ole ommellut sillä muuta kuin kortteihin tai suoria saumoja verhoja lyhentäessä. Selaan {Pinterestiä} aina junassa työmatkallani ja löydän mitä ihanempia asioita. Eksyin sitten myös {Smashed Peas and Carrots} nimiseen blogiin jossa Maggie oli ommelut tyttärelleen ihanan kesämekon. Kaava on ilmainen joten ajattelin, että ainahan sitä voi yrittää. Suuntasin {Eurokankaaseen} ja ostin puuvillakangasta joka löytyi "Käsityökankaat" kyltin alta. Joku viisaampi voi kertoa miten käsityö-puuvilla eroaa vaatetus-puuvillasta, muuta kuin hinta? :)
Mekko ei ole täydellinen mutta onhan tuo ihan kiva. Mekko on mitoitettu 6-12 kk vanhoille lapsille mutta {täällä} ihana kuva miten myös vanhempi lapsi voi mekkoa käyttää.
Iso kiitos Tindralle joka toimi mallina.

***

As I told you earlier in {this} post I do own a sewing maching but I haven't used it to anything but sewing on cards and shortening curtains. I travel by train every day to and from work and I tend to spend my time on {Pinterest}. I came across a blog called {Smashed Peas and Carrots} where Maggie has made a beatiful dress for her little girl. You can download the template for free so I thought that I at least could give it a try. So I went to a fabric store in Helsinki and bought some cotton fabric.
The dress isn't perfect but I think it turned out quite nice. It will fit a child between 6-12 month old but {here} you have a lovely picture on how a older child can where the dress.
A big thank you to Tindra who kindly acted as a model for me.


No comments:

Post a Comment

THANK YOU FOR LEAVING A COMMENT!